Oldal kiválasztása

Általános szerződési feltételek

A jelen általános szerződési feltételek (“ÁSZF”) az alamood.hu weboldalon (továbbiakban “Weboldal”) dr. Brebán Zsófia e.v. (továbbiakban “Szolgáltató”) által végzett szolgáltatásnyújtásra vonatkoznak, és a Szolgáltató, valamint a szolgáltatást vásárló ügyfelek (továbbiakban “Ügyfél”) közötti jogviszony részleteit határozzák meg.

Az alamood.hu weboldalon a Szolgáltató a Workshop és Tanácsadás menüpont alatt részletezett lakberendezési szolgáltatást, tanácsadást és workshopokat (Termékek) kínál Ügyfelei részére. A Szolgáltató a Termékekről szóló tájékoztatást a Weboldalon, illetve emailben történő árajánlatkérés során teszi elérhetővé. A Termékek megrendelése elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, és fizetési kötelezettséggel jár. A Termékek kizárólag elektronikus úton, e-mailben rendelhetők meg.

Minderre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Az Ügyfél a szerződést a Szolgáltatóval, dr. Brebán Zsófiával köti. A fizetési kötelezettség kizárólag banki átutalással teljesíthető.

Workshopok vásárlása esetén a szerződés tárgya az e-mailben megrendelt workshop, amelyet a Szolgáltató legkésőbb 48 órán belül visszaigazol. A szolgáltatás díjának sikeres banki átutalását követően az Ügyfél jogosult a szolgáltatást igénybe venni, amelynek módjáról a Szolgáltató a Weboldalon nyújt tájékoztatást.

Az Ügyfél személyes adatainak védelmében az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései irányadóak. Tekintettel arra, hogy a termék, azaz a workshop tananyaga természetétől fogva nem szolgáltatható vissza, a fent hivatkozott Kormányrendelet 4. és 5. §-a szerinti elállási jog az Ügyfelet nem illeti meg (5. § c pont).

A Termékekre vonatkozó szerzői jogok:

Valamennyi Alamood tudásanyag szerzői jogvédelem alatt áll, amelyek dr. Brebán Zsófiát illetik. A tanácsadások, workshopok és tananyagok a jogtulajdonos írásbeli engedélye nélkül sem részben, sem egészben nem másolhatók, sem elektronikus, sem mechanikus eljárással, ideértve a fénymásolást, számítógépes vagy egyéb rögzítést is. A tanácsadások és workshopok felépítésére, a tematikák egészére szintén szerzői jog vonatkozik. Tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni, azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

A szolgáltató adatai:

Szolgáltató neve: dr. Brebán Zsófia e.v.

Szolgáltató székhelye: 3744 Múcsony, Kossuth utca 52.

Nyilvántartási szám: 54294714

Email cím:  hello@alamood.hu